Rimmel Match Perfection

23:18:00

Здравейте отново! Днес ще поговоря повече за един доста обсъждан продукт, а именно фон дьо тенът на Rimmel - Match Perfection. Много се чудех дали да го купя, но в крайна сметка изобщо не заслужавам за покупката си, защото останах повече от доволна. 


Предлага се в стъклена опаковка, която съдържа стандартните 30 ml продукт. Самият фон дьо тен се нанася с помпичка, която е супер удобна - не съм имала проблем с прекалено малко или много продукт. Капачката е малко нестабилна и е възможно ако го носите в чантата си да се отвори, затова трябва да се има 1 на ум. Продуктът е запечатан с лепенка и може да сте сигурни, че никой преди вас не го е отварял. Не съм сигурна, но мисля, че фон дьо тенът се предлага в 6 цвята, като аз притежавам най - светлия - 100 Ivory.


Match Perfection има срок на годност от 16 месеца и слънчезащитен фактор 20. Самият фон дьо тен е озаряващ и обещава до 24 часа хидратация.



И ето с какво ме спечели мен :) Match Perfection е много лек и се нанася изключително лесно, като цветът ми пасна повече от перфектно. За първи път ми се случва фон дьо тен буквално да се слее с кожата ми. Консистенцията му е по-течна от обичайното за фон дьо тен. Покритието на продукта е много леко и нежно, но успява да изравни тена и да прикрие леки несъвършенства. След нанасянето му ( аз използвам beauty blender ) лицето ми е много свежо и озарено, точно както обещават от марката. При мен фон дьо тенът издържа цял ден като в момента след 12 часа носене леко съм лъснала в Т зоната, което лично на мен ми харесва, защото ми е писнало от мат ефект. Под леко имам предвид наистина минимално, което все пак е цяло чудо за моята кожа. Фон дьо тенът е ароматизиран, но мен това по никакъв начин не ме дразни, въпреки че не харесвам парфюмирани продукти.


Напълно перфектен е за ежедневна визия и съм изключително доволна от покупката си. Преди да решите да го купете се уверете, че сте със суха кожа, защото съм чела много негативи при момичета с мазна (нетрайност и голямо лъсване). Аз съм със много суха кожа и съм влюбена в него без да преувеличавам! 
Ако решите да го пробвате побързайте да е сега, докато е в намаление в DM и струва малко по - малко от 12 лв. :) 

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

4 коментара

  1. Чудесно ревю :3 наистина е един от най-добрите дрогерийни фон дьо тени по мое мнение.
    Кофти ми стана, когато отидох в ДМ до си го купя и единствено моят цвт го нямаше :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха голяма късметлийка си :D На мен определено ми стана любим, отдавна търсех толкова естествен завършек :)

      Изтриване
  2. Аз съм с нормална към смесена кожа и харесвам колко естествено стои фдт-а. Иначе и на моята кожа няма голяма продължителност (дори с база) - може би около 6 часа, след което почва да изчезва, а и лъсване се забелязва, но за следобедна разходка или кратко излизане е идеален :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Помня, че ти беше писала за него неотдавна и оттогава го дебна в намаление :D Наистина останах много доволна, защото е много естествен и перфектен за ежедневен грим :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe