Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette 020 - Warm Harmony

12:23:00

Здравейте отново! Днес ще ви представя новата прахообразна контурираща палитра на Catrice както вече сте видели от заглавието. 


Продуктът идва в удобна пластмасова опаковка, която се затваря плътно - съвсем изчистена, което е типично за марката, която очевидно залага на качеството, а не на вида. Палитрата съдържа 10g продукт и е със срок на годност от 12 месеца. От задната страна има обяснение 
как се използва, като дори са показани снимки за улеснение. Написан е и съставът. Палитрата се предлага в 2 цвята - 010 Ashy Radiance & 020 Warm Harmony. Аз притежавам вторият, който е по - тъмен. Взех него, защото хайлайтарът е по - жълтеникав и отдавна исках нещо такова.


Какво казват от марката ?
"Професионален комплект за контуриране формата на лицето. Два лесни за комбинация нюанси са идеални помощници : нанесете по - тъмен нюанс под скулите, по линията на косата, от двете страни на носа и под челюстта. Нанесете по - лек нюанс под веждите, вътрешния ъгъл на очите, центъра на носа и над скулите."

Ето ги и самите красоти :) ( не издържах и преди да снимам трябваше да си потопя пръста...) В удобната опаковка са поместени хайлайтар и контурираща пудра, която е матова и няма никакви блестящи частици. Ще започна от пудрата - цветът е много пигментиран, нужно е съвсем леко да потопите четката и получавате много интензивен резултат. По никакъв начин не оранжевее и се блендва лесно. Наистина е много наситена и трябва да се внимава с количеството, което нанасяте на лицето си, защото е твърде възможно да прекалите. Хайлайтарът от друга страна не е толкова пигментиран, колкото на мен лично ми се искаше. Цветът e  много нежен и нанесен на лицето е доста по - блед отколкото изглежда, но позволява напластяване за по - наситен резултат. Върху лицето белее повече отколкото жълтее. И двата цвята се разпрашват леко, но за мен е проблем.


Като цяло палитрата е много хубава за цената си от по - малко от 10 лв. Може да я намерите навсякъде, където се предлагат продуктите на марката (моята е от Лили).

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe