What's new #4

15:27:00

Дойте време на любимия ми вид публикации, а именно тези с нови придобивки. Видях, че са се понасъбрали неща, които не съм показвала и реших да поправя тази грешка :)


Това са и всички неща, с които се сдобих, не са много, но е края на месеца и ми дойде идеята да ги включа в пост, за да може Април да започне начисто :D 


Catrice Allround Contouring Palette - С голямо нетърпение чаках контуриращите продукти на Catrice и веднага щом се появиха на пазара ги грабнах. Бях в голяма еуфория от тази палитра, но някакси останах леко разочарована , защото пигментацията и е не толкова добра, колкото се надявах. Въпреки това не е лоша и я използвам за ежедневен грим или за основа под прахообразни продукти при вечерен. Пълното ревю може да прочетете ТУК.

Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette - По - любимата ми от двете. Пудрата е много пигментирана и трябва да се внимава с количеството. Харесва ми, че не оранжевее, а е перфектният цвят за контур. Пълното ревю е ТУК.


Maybelline Lash Sensational - Все още не съм я пробвала, което си срам за мен имайки предвид колко я харесват всички. Много харесвам спиралите на марката и съм сигурна, че няма да се разочаровам. 

Rimmel Match Perfection 100 Ivory - Доста се чудих за покупката на фон дьо тена, но останах много приятно изненадана. Днес го носих за първи път и ужасно много ми хареса - много лек и перфектен за ежедневието. Дори отнесох няколко комплимента. Ще му посветя пълно ревю в най - скоро време.

Catrice Liquid Camouflage - Бързо ми стана любимец - покривен , плътен, перфектен за под очите. И той си има собствено ревю, което може да погледнете ето ТУК.


Еssence XXXL longlasting lipgloss Velvet Matt 06 Soft Nude - Хареса ми идеята за матов гланц, защото досега бях използвала само матови червила. Гланцът обаче далеч не е матов, по скоро - сатенен. Въпреки това ми допада и го нося с удоволствие. Повече за него ТУК.

Балсам за устни Himalaya с какао - Доста нашумял балсам, който отново не бях пробвала досега. С доста по-твърда консистенция е, не е мазен, но забелязвам, че наистина действа добре на устните. Те първа събирам впечатленията си, но за сега съм доволна.

Catrice Ultimate Colour 210 Pinkadilly Circus - Подарък към списание Glamour за месец Април. Ако следите страницата на блога във ФБ, знаете, че писах за него. Червилото се нанася много лесно, като балсам, като цветът е тъмно розово към червеникаво. Можете да намерите списанието на цена от 3,50 :)


Britney Spears Mysterious Parfume - За цената си от 14 лв. парфюмчето е супер - сладко и дълготрайно. А и е 100 ml. Рядко си харесвам парфюми, защото обичам много сладникави, а този е точно такъв.

Интимен гел Bilka - Бях спряла да го използвам, защото чух доста неприятни неща за продукта, но постоянно го засичам из блоговете и реших да не вярвам на врели некипели. Много свеж и бюджетен, познат на всички.

Това бяха всички неща, с които съм се сдобила този месец - не са много, но гледам да ограничавам покупките ( нищо, че днес си поръчах 10 неща от Avon... ) :D

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

2 коментара

  1. Невинаги това, което чуваш за даден продукт, ще ти се отрази и на теб :) Обожавам интимния гел на Билка и засега ми е незаменим. Ползвала съм поне 6 други интимни гела освен него и никой не ме грабва колкото него. Само той ми доставя нужната свежест по всяко време. Какъв минус са дали хората, не знам, като продуктът е супер бюджетен, икономичен и нежен към зоната. Срещнах отзив, че на някои им миришел доста силно и сладникаво, на мен пък точно това ми допада. Така че това не е минус, а просто различен вкус ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно си права, на мен много ми допада как ухае.. просто понякога като някой ти каже нещо и се влияеш без дори да разбереш едва ли не.. :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe