Catrice Liquid Camouflage

21:27:00

Hey, ladies! Започвам ревютата на новите продукти на Catrice, които обещах във фен страницата на блога. Мина около седмица от както си купих течния комуфлаж, кремообразните контури и прахообразната контурираща палитра. Започвам с течния камуфлаж, както сте разбрали от заглавието. 


Какво обещават от марката ?
Тъмните кръгове, несъвършенства и зачервявания са в миналото - новият течен коректор камуфлаж предлага оптимално покритие и грижа. Текстурата е силно пигментирана, водоустойчива и дълготрайна. Предглага се в два цвята.

Коректорът идва в типична опаковка от 5ml и срок на годност от 6 месеца. Опаковката е изчистена, удобна - съвсем обикновена, както на всички коректори. Цветът който аз имам е 010 - Porcellain. Цветът е наистина порцеланов, доста бял наистина, перфектен за бели момичета (като мен), които имат трудности с намиране на продукти, които са с цвета на кожата ми, защото както знаете, в България, дори най - белите фон дьо тени и коректори често идват прекалено тъмни и жълтеещи. Коректорът е запечатан с тиксо, така, че може да сте сигурни, че никой преди вас не го е използвал.



Самият коректор е наистина много силно пигментиран и покривен, може би един от най -покривните, които съм ползвала, а да не кажа и най- много от всички. Блендва се много лесно и прикрива чудесно тъмните кръгове под очите. Наистина е дълготраен, както обещават от марката. В момента съм с него от 9 часа и изглежда така все едно съм го сложила преди 10 минутки. Не знам до колко е водоустоичив, но днес, в дъждовно време, не е мръднал по никакъв начин, макар, че не съм стояла пряко на дъжда, но въпреки това лицето ми се е понамокрило от капките. Не съм го ползвала за пъпки и петна, защото за там си имам кремообразния камуфлаж. От марката обещават да прикрие дори татуировки, но аз нямам и не знам до колко това е вярно. 


Нещо нестандартно за коректорът е парфюмния му аромат. Не бях срещала преди толкова силно ароматизиран продукт. Лично мен това ме дразни, но не дотолкова, че да пренебрегна другите му качества. Нанесен се усеща около 5 секунди, като после вече ароматът е изчезнал. Това може да бъде проблем на някой, който не обича силно ароматизирани продукти, за това имайте го предвид, ако решите да го закупите.


Като цяло съм много доволна от коректора и бих си го купила отново. Цената му е беше между 6 и 8 лева. Не съм особено сигурна, но е под 10 във всички случай. Може да го намерите в Лили.

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

6 коментара

  1. Нещо не ми се вярва, че е толкова наситен :О иначе изсушава ли кожата около очите, подходящ ли е за комбинирана кожа и ако може пробвай в/у пъпки да споделиш какъв е резултата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лично за мен е доста покривен, което се дължи и на много белия цвят, който ходи перфектно на моята кожа. По - жълтеникавите коректори не се справят толкова добре с прикриването, не знам защо и аз, това е моята логика :D Забелязала съм го на моята кожа. За изсушаване не съм забелязала, а моята кожа е доста суха. Не знам как ще се държи на комбинирана кожа и в момента нямам никакви пъпки и не мога да пробвам да ти кажа дали прикрива. Дано все пак ти бях полезна... :) Аз съм ползвала доста коректори и този наистина е един от сполучливите.

      Изтриване
  2. Много хубаво ревю :)
    Имам само две питанки, защото съм в търсене на течен коректор, след като крем версията на Камуфлажа вече не е ок за мен. Преди ми беше любима, но много бързо изсъхва и започва да ми се събира в гънките. Та, питанките ми са: изсушава ли зоната под очите и по-важното - събира ли се в гънките?
    Мерси предварително :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) Аз съм със суха кожа и не съм забелязала допълнително изсушаване на зоната под очите. За гънките събира се леко, но досега не съм използвала коректор, който да не се.. при мен винаги се наблюдава малко събиране в гънките, какъвто и коректор да ползвам.
      Все пак за малката му цена, нищо не пречи да пробваш :) На мен наистина само парфюмният аромат не ми се нрави..

      Изтриване
  3. Хубаво ревю! Аз много исках да се харесаме с този коректор, но уви.. събира се в гънките още след 5 минута при мен и дори с пудра. Жалко, но все пак ще си го употребя, пък било то и не само под очите. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен всички коректори се събират в гънките малко или много, така че свикнах с това независимо от коректора :D .. При този забелязвам, че не се събира толкова много.. жалко, че вие не сте се разбрали .. :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe