Revlon Colorstay

20:00:00

Здравейте, момичета! Днешното ревю, както сте разбрали от заглавието е на един изключително популярен фон дьо тен - Revlon Colorstay. Какво е моето мнение за продукта, ще разберете от следващите редове :)


Фон дьо тенът се предлага в 2 варианта - един за мазна и един за нормална / суха кожа, като аз имам втория. Цветът, който съм избрала е вторият, 180 Sand Beige, който ми е една идея по-тъмен в момента, но с добро блендване стои естествено и не се забелязва разлика. Продуктът идва в стъклено шишенце, което е много изчистено, но симпатично, но за съжаление няма помпичка, което е голям минус, защото се работи по трудно. Количеството, което получаваме е стандартното за такъв тип продукт - 30 ml. Годността е 24 месеца. Има слънцезащитен фактор 20, което си е плюс, но на снимки не стои добре и много белее. Има защитно фолио на опаковката, с което може да сте сигурни, че никой преди вас не го е отварял.


Без помпичка наистина се работи много трудно, като лично аз изсипвам количеството, с което ще работя на капачката и след това нанасям на лицето. Малката капчица, която виждате на снимката е предостатъчна за цялото лице. Самата формула на продукта е със средна гъстота, като лично според мен не засъхва прекалено бързо и има време да се разнесе равномерно, без да трябва да се бърза (доколкото знам този за мазна кожа е доста гъст). Няма някакъв аромат или поне аз не забелязвам. Нанесен на лицето отначало стои леко лепкаво, но след малко изчакване, това чувство изчезва и продуктът се адаптира перфектно към кожата. Не я изсушава допълнително, не се наслоява в сухите участъци. Самото му покритие е средно към пълно. Финишът е матов. Трябва да се внимава с количеството, защото ако се прекали лесно ще се превърнете в порцеланова кукла. 
И да мина към по съществената част.. това е най- дълготрайния дон дьо тен, който съм ползвала. Най-спокойно издържа по цял ден, без да прекалявам. Най-много обичам да го нося, когато излизам вечер, защото мога да съм сигурна, че мога цяла вечер да се скъсам от купонясване и той ще изглежда така перфектно както съм го нанесла преди да изляза и в края на вечерта. Изключително дълготраен е и не мърда при никакви обстоятелства - дъжд, сняг, вятър, слънце - остава перфектен. Покривността му е перфектна, като буквално получавате ефект като кукла - лицето е страхотно, прикрива пъпки, петна, дори пори - много гладно без никакви несъвършенства. Ако търсите покривен фон дьо тен, препоръчвам го, за ежедневен идва малко тежък. 

Въпреки, че напоследък рядко посягам към него, много го обичам и си заслужава всички хвалби и наистина го препоръчвам. Единствения недостатък е това, че липсва помпичка и това, че лицето излиза доста бяло на снимки, но нито едното няма да ме спре от това да си го купувам отново и отново.

Цената му е около 20-22лв, може да го намерите в Лили, Елитис. В момента в сайта на Bonjour.bg е намален и излиза много изгодно. 

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

7 коментара

  1. Аз имам този за мазна кожа и е бетон. Сега съм със 150, но мисля да смъкна на 110, защото кожата ми изсветлява. Това ми беше първият фдт без помпичка и докато намеря подходящ за мен начин за ползване се мацах доста. Имам абсолютно същите впечатления като теб.

    aoi-box.blogspot.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доколкото разбрах от марката са се усетили и вече е с помпичка:)

      Изтриване
    2. Сега видях на сайта им и наистина е така, което е страхотно. Дано и в ензо, където единствено предлагат най - светлия цвят да си обновят малко асортимента.

      Изтриване
  2. Чуден,но и с него след 5-я час при мазна кожа в проблемните участъци без пудра се омазнява кожата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възможно е, аз съм със суха кожа и нямам нужда дори от пудра :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe