Balea - Комплект Захарна целувка

19:46:00

Много време се чудех дали да пиша пост за този комплект на Balea, който излезе зимата, но все пак реших да споделя с вас впечатленията си :) 


Когато комплектът се появи на пазара много се чудих дали ще ми допадне и го подминах.. след това си взех део спрея със същия аромат и беше като любов от пръв поглед. Веднага ми стана любим и исках още нещо с тази миризма. И като видях комплекта в DM преди седмица .. ами не се зачудих :) Предполагам, че има останали още бройки в някои магазини. И стига празни приказки, да преминем към същността :)


Комплектът включва 3 продукта - душ гел, суфле за тяло и топче-сапун за вана. Да си празня честно го взех най-вече заради суфлето, защото имах голямото желание да се мажа с подобен аромат. Цената на комплекта беше 9-10лв. 

Опаковката е много сладка и създава едно пролетно настроение. Самият аромат е точно на лимоново суфле, лимонена есенция.. премесени с ванилия. Наистина е трудно да го опиша, за мен е уникален, а принципно не съм фен на лимонени неща. Определено всеки път, когато го помириша искам да го изям!


Душ гелът идва в тубичка, която съдържа 125 ml продукт. Консистенцията му е прозрачна като гел и е нужно малко повече количество от обикновено, за да се получи хубава пяна. Измива добре и не изсушава. Мирисът му не е много силен и за съжаление не остава дълго върху тялото. 



Суфлето е само 50 ml за мое огромно съжаление. При него за разлика от душ гела ароматът се задържа прилично време - след около 2-3часа все още го усещам по себе си, което си е добре за такъв тип продукт. Попива бързо, не остава мазен филм, а като резултат получавате много мека и хидратирана кожа.


Топчето сапун за баня е 50g и е предназначено да стигне за 1 вана, но аз лично нямам такава и ще си го оставя някъде като ароматизатор , защото ухае доста силно. 

Като цяло душ гелът вече се предлага в по-голяма опаковка като част от асортимента на DM (който ще излезе доста по-изгодно от целия комплект), но масло/лосион с този аромат все още няма.. съмнявам се и да има. 
Ако желаете да пробвате нещо с този аромат, все пак имате възможност, в случай, че не намерите комплекта вече.

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe