Balea пяна за бръснене

11:28:00

Здравейте, момичета! Днес ще ви представя една спонтанна покупка, а именно пяната за бръснене със синя боровинка на Balea. Спонтанна, защото бях в DM и нищо не си набелязах, а не исках да си тръгна с празни ръце..и така се сдобих и с пяната.


Самата пяна ако не се лъжа се предлага в 3 разновидности - бяха 2, но тази седмица забелязах, че вече има и 3-та с аромат на кокос. Тази, която аз закупих е със синя боровинка. Опаковката е флаконче, много удобно и съдържа 150 ml продукт. Нанася се с помпичка, която е супер удобна и пуска точно толкова количество, колкото желая. Нямала съм проблеми с повече количество или с прекалено малко. Самият флакон е много здрав, защото често съм я изтървала в банята и няма никакви поражения, а и е много красив с тези птички и перфектно разхубавява банята.



Самата пяна е предназначена за чувствителна кожа и на етикета пише, че е за крака, мишници и бикини зона -  общо взето за цялото тяло. Нанася се на мокра кожа, като аз го правя под душа докато се къпя, като част от всички процедури в банята. Ароматът е много хубав и - на йогурт по моя преценка - не е химичен, а много свеж. След употреба не се запазва върху кожата. Формулата е гел, който се превръща в пяна.


Нужно е много малко количество. Буквално толкова гел колкото виждате на снимката ми стига за целия крак, което прави пяната много икономична. Определено улеснява бръсненето, а след това липсва чувство за раздразнение и сухота. От марката обещават самата пяна да хидратира, като по-скоро тя просто не изсушава. След нея кожата е уникално мека и подхранена. Не знам за вас, но преди да използвам такъв продукт бръсненето беше голяма мъка, а след това не трябваше да нанасям никакви лосиони поне час заради раздразнената кожа. Често ми се е случвало кожата ми да се бели след бръснене и да имам рани. Вече тези неща са в миналото.

Определено съм доволна от покупката си и пак бих закупила продукта. Не е някакъв must have, но свикнете ли един път, надали ще можете без нея. Струва само 4 лева и нищо не пречи да я пробвате. Дори и да не ви хареса не е като да сте дали 20 лева. Може да я намерите единствено в DM.

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

5 коментара

  1. Прекрасно ревю. Ще я пробвам и аз и ще споделя на блога су дали иман твоите впечатления.И да странно е да си тръгнеш от дрогерия без нищо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай, сигурна съм, че ще останеш доволна, дори в момента ако не се лъжа е намалена с едно левче и е само 3 лв. :)

      Изтриване
  2. Подкрепям мнението ти за пяната на 100% родих се от както я използвам,много съм доволна.

    ОтговорИзтриване
  3. Става ли за чувствителна кожа

    ОтговорИзтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe