Най-хубавото място на света е точно тук

19:03:00

Знам, че в блога няма никаква активност в близките месеци, но това те първа ще се промени! Имам много нови придобивки и идеи за постове, така че съвсем скоро се завръщам с пълна сила. 
Днешното ревю няма да бъде на козметичен продукт, а на последната книга, която прочетох и ми направи впечатление.
Книгата носи името "Най-хубавото място на света е точно тук" и ме грабна още, когато го прочетох. 


Главна героиня в романа е 36-годишната Ирис, която след тежката загуба на родителите си, че чувства депресирана, отчаяна от живота и не вижда смисъл да продължава да живее. В деня, който тя взема решение да прекрати живота си пред лицето й излиза непозната гледка - на кафене, което никога не е виждала преди, а е минава по тази улица милиони пъти. Кафенето носи загадъчното име "Най-хубавото място на света е точно тук". Привлечена от странното име на кафенето, Ирис не се поколебава да влезе. Там тя среща италианеца Лука, който се оказва мистериозен мъж, който сякаш я познава по-добре от самата нея. Ирис бързо се влюбва в тайнствения мъж, но кой е той всъщност? 

Не желая да ви разкривам повече от сюжета, защото трябва сами да изживеете "магията" на книгата :)

Романът представлява едно пътуване в минало, настояще и бъдеще. 
Роман за търсенето на пътя към себе си. 
Историята е много разтърсваща и поучителна. Книгата се чете на 1 дъх като на мен ми отне точно 1 час. Определено е от книгите, които те карат да се замислиш над това как живееш живота си и дали си удовлетворен от това, защото ако не си, само ти можеш да го промениш. Държи в напрежение и на места е доста странна, но определено прикова интереса ми и я препоръчвам с две ръце! :)

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe