What's new #5

14:22:00

Не е имало такъв пост от 2 месеца и много се гордея, че успях да намаля и дори спра пазаруването на козметика. Казала съм си,че ще купувам само нужното и няма да давам, излишни пари за неща, които не ми трябват, само за да си начеша крастата :D. Тъй като работя само лятото съм решила, че след края му ще си купя всички онези мечтани неща, които съм си набелязала, но до тогава ще стискам зъби... И все пак имам някои покупки, които реших да събера за днешната публикация. :)


Както виждате нещата са малко и наистина успявам да удържам себе си и да не пазаrувам безразборно.. Щом аз мога, значи всеки може! :D


Преди време направих една маалка поръчка от Avon примамена от ниските цени. Цяло чудо, че поръчах само това, което виждате на снимката!

Шоколадов ексфолиант - Това нещо мирише нереално! Наистина е цяло удоволствие да се използва. Частиците са дребни, но въпреки това вършат работа. Харесва ми изключително много заради аромата.
Спрей за тяло с нар и манго - Преди много ползвах такива спрейчета и реших, че и сега трябва да поръчам някое. Това ми беше любимо като бях малка и затова се спрях на него. Не е трайно, но за лятото е супер.
Лосион за тяло с блестящи частици - Беше в любимците за месеца и има защо. Много ми харесва колко бляскава остава кожата ми - частиците са малки, но забележими. Ароматът не е кой знае какво, но не е неприятен.
Червило - Не помня от коя серия е, но нямаше как да не си поръчам поне 1 червило... спрях се на нюд. На снимката изгледаше по-светло, но и така ми харесва. Сравнително дълготрайно е, не изсушава, дори хидратира леко устните. Мирише страхотно, което си е плюс.


Преди време писах ревю на комплекта на Балеа, Захарна целувка. Лимитиран е, но душ гела се намира по стелажите на ДМ. И душ гела и суфлето ухаят страхооотно! Пазя си ги за лятото, защото мирисът е много свеж, макар че е много трудно, искам да потъна в този мирис! :D Ревюто може да видите ТУК.
Покрай манията ми за блестящи лосиони си купих и този на Балеа, който е лимитиран и беше намален на 3 лв. Еми.. не издържах. Още не съм го отворила, защото имам 345678, които трябва да изразходя, а толкова искам да се потопя в брокат..... :D
Дневният крем на Natural Cosmetic ми беше пратен за проба и ме изненада много приятно, дори заслужи ревю в блога. Може да се запознаете с продукта ето ТУК.


Имах нужда от нови шампоан и балсам и тези на All Nature бяха на промоция в Лили и реших да пробвам, въпреки че нямах и грам очаквания. Балсамът още стои неотварян, предстои ми те първа да го пробвам, но шампоанът е супер! Рядко хваля продукти за коса, но наистина ми хареса. Ревю за него ТУК.

Това бяха скромните ми покупки.. Тъй като ми предстоят изпити и работа, предполагам че блогът ще остане на заден план. Въпреки това ще гледам да пускам поне по един пост на седмица. Зовът ме едни празни опаковки, така че ги очаквайте скоро. :))

Aко тази публикация ви е била полезна или интересна, може да последвате страницата на блога във Facebook или в Instagram :)

You Might Also Like

2 коментара

  1. Обожавам душ гела на Балея, много се радвам, че го пуснаха за постоянно. И успех на изпитите. :)

    ОтговорИзтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe