Rosa Pretiosa Natural Day Cream

16:32:00

Здравейте, момичета! Преди време получих дневния крем на Natural Cosmetic от серията Rosa Pretiosa за проба и дойде време да споделя впечатленията си.

"Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята."

Rosa Pretiosa е линия продукти за лице с българско розово масло. Дневният крем, за който ще поговорим днес е ренегериращ и овлажняващ. Богат на органични масла - българска роза, арган, нар, таману. Подмладява, стяга и защитава кожата, предпазва я от преждевременно стареене. Тонизира и връща еластичността. Обещава да е отлична база за грим, а кожата да е сияеща и мека.


Kремът идва в картонена опаковка и съдържа 50 ml продукт. Годността му е 6 месеца. В опаковката се крие и самият продукт, който е в много изчистено бурканче,което е изключително леко, което много ми харесва, защото повечето кремове, които съм използвала идват в много тежки бурканчета, които при пътуване само трупат тежест.


Първото нещо, което прави впечатление е ароматът на крема. Лично аз изобщо не харесвам рози и хич не ми се нрави. Въпреки това не е химичен и ненатръпчив и щом аз свикнах, значи всеки може :D
Консистенцията му е много лека. Първоначално нанесен прави един лек мазен филм върху кожата, който изчезва след около 5-10 минути. След това лицето остава озарено, но далеч не мазно, не ме разбирайте погрешно. Харесва ми хидратацията, която получавам след използването му. Наистина до една степен тонизира, както обещава, че ще направи. След употребата лицето ми е много свежо, събудено и готово да нанеса грим. Кожата наистина сияе и е много мекичка. Не съм сигурна до каква степен ще е подходящ за основа за грим, тъй като аз винаги слагам крем преди това, и не забелязвам дали именно този удължава трайността му, но нанасянето на ФДТ наистина е по-лесно. (който чете блога знае, че при мен гримът ми винаги си е траен :D). Тъй като аз съм още съм млада (22г.) не знам до каква степен ще ме подмлади хаха, но дано наистина предотврати стареенето.


Крайните ми впечатления са , че кремът наистина е добра инвестиция и ще го ползвам с голямо удоволствие. Допада ми идеята, че съставките са натурални и не вредя на кожата си. Повече за Natural Cosmetic може да намерите в официалния им сайт и на Фейсбук страницата им

Aко тази публикация ви е била полезна или интересна, може да последвате страницата на блога във Facebook или в Instagram :)

You Might Also Like

2 коментара

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe