Top 3 under 5 lv

11:44:00

Здравейте момичета! Днес ще ви представя 3 продукта под 5 лева, които по мое мнение са не само на много достъпна цена, а и с добро качество. Спрях се на 3, за да не стане постът прекалено дълъг и досаден. :)


Започвам с едни така любими червила на всички блогърки, а именно - Golden Rose Velvet Mattе. Харесвам и другите серии на марката, но тази ми е фаворит. Съмнявам се, че има някой, който ги е ползвал и не ги е харесал. Лично аз имам 4 и мисля да си взема още цветове. Бързо ми станаха любими и ги използвам постоянно. Изпълняват всички мои изисквания към едно червило - дълготрайни са, наситени и са матови (обичам матови неща като цяло) Като минус мога да кажа, че са малко изсушаващи, но с балсам отдолу проблемът е решен.
Цена - 4-5лв.


На няколко пъти в блога съм споменавала деоспрейчетата на Balea. Лично аз ги обожавам - миришат страхотно и са дълготрайни. Спокойно могат да се използват и самостоятелно без да се пръскам с парфюм след това. Много са свежи, не предпазват перфектно против изпотяване, но аз не търся точно точно толкова голям ефект по този критерии. Внимавайте какви дезодоранти ползвате, защото колкото повече предпазват от изпотяване, толкова по-вредни са. Не съдържат алуминий, което ги прави една идея по невредни. Ако търсите нещо свежо, със сладък мирис, пробвайте ги.
Цена - около 2,50лв.


Тоникът на Bilka определено е един от любимите ми продукти. Има много свеж аромат на краставица и пъпеш и хидратира страхотно. Използвам го сутрин преди крема за лице и вечер след баня. Много съм доволна и ви го препоръчвам.
Цена - нямам спомен, около 3-4лв, под 5 със сигурност.

Това бяха моите 3 продукта под 5 лева. Ако сте пробвали някой от тях ще се радвам да разбера дали сте останали така доволни , както аз :).

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

4 коментара

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe