Products I regret buying #1

13:40:00


Здравейте, момичета! Днешния пост е с продукти, с които не се спогодихме.. за съжаление. По принцип рядко изхвърлям каквото и да е и винаги успявам да намеря приложение на нещата, в което да се справят добре, но не винаги се получава.. Продължавайте да четете, за да разберете защо не се харесахме с тези на снимката :)


Bilka крем за ръце и нокти - За скромните 90 стотинки (по спомен) не съм очаквала чудеса, но за съжаление този крем е прекалено мазен и много трудно попива в кожата. Хидратацията му като цяло е да не кажа нулева, защото само лепне и не хидратира. В последствие и мирисът му ми стана неприятен. И все пак му намерих някакво приложение, за да не го изхвърлям - мажа си крачетата преди лягане :D.

Victoria Beauty кристали за коса с макадамия - Миришат много хубаво, но не забелязвам да правят каквото и да е с косата ми. Ще ги изхабя докрай, но определено няма да повторя покупката си.

Nivea двуфазен дегримьор - Предназначен е главно за грима на очите, но просто няма как да го използвам, защото след употребата му очите ми са много раздразнени и ми пари много неприятно. Паренето дори продължава на следващия ден, след като съм се наспала. За лицето не бих го използвала, защото първо имам други продукти за тази цел, и второ много е мазен. Чудя се какво да го правя, сигурно ще го подаря на някой, дано при него се справи по-добре. Яд ме е, защото имах големи очаквания и бях чета положителни отзиви.


Maybelline Dream Sun бронзираща пудра 03 Bronze Soleil Ambre - Не намирам нищо хубаво в този бронзър. Много слабо е пигментиран а и е много оранжев. Ставам буквално като морков при употребата му. Ще видя как ще изглежда лятото , когато хвана тен, но се съмнявам да ми хареса дори тогава.

Catrice Longlastic Eye Pencil - Тук проблемът не е в самия молив, а в това, че вътре е начупен. Нямам късмет с каквито и да е моливи, защото винаги вътре са начупени и не могат да се използват, с което съм се отказала от купуването им. Самият молив е много хубав, но с това чупене, което само ме дразни си стои за красота.. 

Rimmel Moisture Renew Lipstick 360 As u want Victoria - Тук проблемът отново не е в червилото, а в мен и моят нелеп избор. Помня , че си го купих, когато бях разстроена един ден и исках да си купя нещо, за да "убия мъката" (май е трябвало да го направя с алкохол, а не с shopping... :D ) Червилото е много хидратиращо и направо се плъзга по устните, но цвета е много искрящ и на мен хич не ми ходи. Тъмният цвят лесно се разтича и гледката никак не е приятна. Трябвало е да избера някой неутрален цвят, но уви.. Въпреки това като го фиксирам с пудра и направя матово, не е зле, но имам прекалено много червила, че да се сещам за него.

Имам и още две разочарования, които не са снимките, защото изхвърлих наскоро - Маска за лице Montagne Jeunesse Very Berry и Victoria Beauty Депилиращи лети за лице. За тях може да прочетете повече Тук. Няма да се повтарям отново в този пост. 

Това бяха днешните ми разочарования. Вие използвали ли сте някои от тях и какво е мнението ви? :)

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)


You Might Also Like

6 коментара

  1. Много странно за дегримьора. На мен ми е даже любим. Може би очите ти са свръхчувствителни, на мен формулата му много ми харесва. Двуфазните именно са разработени за водоустойчив грим, защото той се чисти по начало по-трудно, та заради това единия от слоевете (фазите) трябва да е по-мазничък, да няма зверско търкане.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз имах много големи очаквания за него, защото бях чула много хубави отзиви, но това парене е нетърпимо..Странно ми е, защото нямам чувствителни очи и не съм имала проблеми с продукти. А именно заради мазната консистенция не ми е приятно да трия другия си грим с него..

      Изтриване
  2. дегримьора е само за очи /augen-очи/, не е предназначен за лице. преди бях доволна от него, но откакто открих мицеларната вода, не ползвам други дегримьори.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, знам, но след като за очи не ми подейства добре, исках да му намеря други приложение, но уви..

      Изтриване
  3. Горещо ти препоръчвам моливитее на Avon (автоматичните), IMPALA и Brooklin!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Аз имам един на Brooklin, който ми е ужасно стар, но е хубав. За тези на Импала все им се каня и все забравям за тях.. Сега обаче ме подсети :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe