What's new #3

18:58:00

Здравейте отново! Понасъбрах доста нови неща от последния пост с придобивки и реших, че е време за нов :) Мисля да огранича покупките до най-необходимото, така, че се надявам скоро да не ви представям пак Haul :D Имам доста неща за изхабяване и мисля да наблегна на тях.
Ето и с какво се сдобих от последния такъв пост до днес  :)



Alverde измиваща пяна с лайм и ябълка - Вече и направих ревю, което може да видите Тук.
Balea Deo-Bodyspray Sweet & Smooth - И преди съм казвала колко харесвам дезодорантите на Balea, а с този аромат на лимонов пай ми идва не само да се пръскам, а направо да го изям :D.
Balea пяна за бръснене с боровинка - Много спонтанна покупка от която останах много доволна. Мисля да и направя ревю тези дни.


Hagleitner крем за ръце с лимон - Подарък ми е от майката на приятеля ми, която работи във фирмата. Много се допълва с дезодоранта на Балеа по миризмата :D.
Ziaja goat's milk околоочен крем - Това е първия ми околоочен крем и много се колебаех на коя марка да се спра. Използвала съм го 2-3 пъти досега и ми хареса. Ще има ревю и за него.
Maybelline Baby Skin основа за грим - Вече написах ревю, можете да го видите Тук.
Nivea Lip Butter Cacao - Балсамчето беше намалено в Kaufland и не се замислих, а го грабнах. Харесва ми, не е нищо впечатляващо, но го използвам с удоволствие.


Catrice High Glow Mineral Powder - Можете да видите ревюто Тук.
Catrice Camouflage - Нямате идея от кога го издирвам в най - светлия цвят и вече е мой! Наистина си заслужава хвалбите, лично на мен ми върши и добра работа под очите, като след това нанясям течен коректор. Комбинацията се получава доооста добре :)
Rimmel Scandaleyes очна линия - Ивана от Dream of Joe я похвали в един нейн клип, а отдавна исках да пробвам гел очна линия. Все още не съм я използвала, но след като добия наблюдения ще има ревю и за нея. 
Essence Lipliner In the nude - Отдавна му бях хвърлила едно око и като ги видях наличен.. просто трябваше да го имам хаха.
Golden Rose Velvet Matt 03 - Какво да кажа.. поредното, понеже грабнах молива трябваше да допълня със същия цвят червило.
  
Golden Rose Velvet Matt 03, Essence Lipliner In The Nude


Ами това бяха нещата, които си купих последния месец-два. Надявам се да ви е било интересно, очаквайте скоро ревютата, които обещах :)

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

2 коментара

  1. Страхотни нещица си си накупила! Течния коректор Камуфлаж е също страхотен, за под очите няма равен! А бътърите на Нивеа аз лично много харесвам, най- вече този с ванилия и макадамия. С кеф да си ползваш новите придобивки! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерсии :)) Течният не съм го пробвала, но може и да си го взема като свърша отворените :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe