Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser

14:51:00

Здравейте, момичета! Днес реших да направя ревю на една много неочаквана покупка, която просто видях и докато се усетя вече бях на касата и я плащах. Става дума за основата за грим на Maybelline - Baby Skin Instant Pore Eraser. Продуктът е много хвален от много влогърки и блогърки и реших да видя дали всички тези хвалби си заслужават. В интерес на истината това е първата основа, която използвам и няма как да направя съпоставка с други такива продукти.


Основата е смятана за двойник на прословутата Benefit POREfessional, но аз няма как да потвърдя това, тъй като не я притежавам. От самата серия има още една, която се предлага в България, с оранжева опаковка, която доколкото аз съм запозната придава лек цвят. 
От самата марка обещават "по-мека и гладка кожа без видими пори". Продължете да четете и ще видите до колко съм съгласна с това.

На пръв поглед веднага ме привлече сладката опаковка. Тъй като аз съм едно непораснало дете и много се впечатлявам от детски нещица останах много впечатлена. Да не кажа , че само заради нея си струва да си я взема да ми краси колекцията :D. Самата основа е 22 ml и е със срок на годност от 24 месеца. Тубичката е доста удобна, затваря се плътно и не заема много място. 
Ето го и състава :


Самата база има доста странна консистенция на крем-гел. 


След като я нанесох върху лицето си в интерес на истината не забелязах никаква промяна, защото явно очаквах чудеса заради прекалената известност на продукта. Не видях промяна в състоянието на порите ми. Лицето ми стана доста мекичко и някак самата база го обгърна с един лек прозрачен филм, но това определено не е нищо впечатляващо. В този момент си казах, че съм хвърлила парите си на вятъра и минах към фон дьо тена и останах приятно изненадана - той се нанесе изключително гладко, все едно бях добавила някой филтър за гладко лице от телефона си. Наистина ефект вече имаше - порите ми се забелязваха съвсем леко и лицето беше много изваяно. Опитах се да направя снимка , на която да ви покажа ефект преди-след, но не се получи - нито светлината е добра, нито си личи като хората на снимка.. Относно матиране и издръжливост на грима не мога да бъда обективна, защото съм със суха кожа и такива проблеми нямам. Кожата ми кажи речи никога не се омазнява и грима ми се задържа дълго време без дори да фиксирам с пудра.
*Днес в изключително неприятно време, дъжд, вятър и студ гримът ми не е мръднал 6 часа, само около носа ми се е събрал малко фон дьо тена.*

В заключение мога да кажа, че основата не е лош продукт, но на мен лично ми идва малко прехвален.

Не съм сигурна дали бих си  я купила отново, ефект има наистина, но не ми е някакъв must have продукт. Ако желаете да пробвате , цената й е около 10 лева и се предлага почти навсякъде - има я в DM, Elitis и Lilly. 

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

4 коментара

  1. Аз пък въобще не съм доволна от този продукт :( наистина има описания ефект, но моята кожа е по-скоро мазна и той се задържа не повече от час. Определено продукт за суха кожа. Жалко, че не го пишеше на опаковката...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Жалко наистина, но всеки продукт има индивидуално действие на всяка кожа...

      Изтриване
  2. Аз си взех варианта, който коригира зачервявания в топъл нюанс (има такъв и за студен). Търсех си нова бюджетна база, след като свърших тази на Макс Фактор. Ефектът е почти минимален при мен. Съвсем леко коригича зачервяванията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на тази ефектът не е голям, както очаквах, но въпреки това ще я изхабя. А доволна ли си от тази на Макс Фактор? :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe