January Favourites

13:44:00

Здравейте, момичета! В днешната публикация ще ви покажа любимите си неща за януари. Спрях се само на декоративна козметика, защото не съм си във Варна и не съм разнасяла целия си арсенал с мен :D Може да се каже, че целия месец се гримирах по един и същ начин и това са нещата, които си заслужиха място в поста днес :)



L'oreal True Match Foundation & Concealer - Целия месец носих само тях и най-вероятно ще продължа и Февруари. Харесва ми покритието и финиша на фон дьо тена, а коректорът добре се справя с тъмните кръгове, въпреки, че все още съм в търсене на "the one" в тази област. Тук е моментът да кажа, че приемам предложения за хубав, покривен коректор за тъмните кръгове :)


Пудра Maxfactor Creme Puff  - Писах за нея в празните опаковки и реших, че мога още малко да я изнасиля от носене, защото в момента на моята бяла кожа ми е перфектна за контур.
Essence Silky Touch Blush 90 Summer dreaming - Много нежен руж, перфектен за студено време, придава нежна естествена руменина на бузите ми и не съм спряла да го нося този месец.
Essence So Glow! Highlighter - Абсолютен фаворит, не съм спряла да го нося и въпреки това изглежда чисто нов. Голям мерак ми е да го изхабя преди да му свърши срока, но ми изглежда просто невъзможно..


Очна линия She - Преоткрих тази очна линия този месец. Все бързах за някъде и нямах време за сенки , а очната линия е едно леко брокатено изкушение, което много ми помагаше, когато бързах. Бих я определила като прозрачна със златни частици и стои много леко, но забележимо на клепача. 
Очна линия Golden Rose - Бях спряла тотално да нося черна очна линия, докато не реших отново да започна (какво изречение само...) Тази ми е любима отдавна и заслужено си получава мястото в любимците ми - плътна, черна, издържа цял ден.
Maybelline The Rocket Volume - Наистина обичам спиралите на марката, тази много, щях да я харесвам дори повече ако не се размазваше докато я слагам, но е преживимо.
Комплект за вежди Catrice - Отначало не се харесахме, бях свикнала с молив и не успявах да докарам веждите си така, както искам. С малко практика вече ме бива и не мисля да се връщам към молива.
Молив за очи Бруклин - това е най-старото нещо, което имам.. Сигурно ми е от 5ти клас :D, но нямам друг молив, който да се задържа във водната линия, а този месец реших, че така се харесвам повече :D


Golden Rose Velvet Matte 02 - Най - най любимото ми нещо този месец. Имайки предвид, че имам дооооста червила това ми стана абсолютен фаворит и си заслужи дори самостоятелна снимка. Просто го обичам!

Това бяха моите редовно използвани любимци този месец. :)

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram.

You Might Also Like

10 коментара

  1. Пудрата според мен е на Максфактор.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Права си, благодаря за поправката :) Толкова са се изтрили надписите , а я имам отдавна и съм се отнесла.

      Изтриване
  2. Комплекта за вежди и на мен ми е тотален фаволит. Използвам го абсолютно всеки ден и дори видях дъното на светлия цвят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ехее, смятай :) Бързо измести молива при мен, харесва ми, че веждите изглеждат по-естествено :)

      Изтриване
  3. Поработи върху снимките си - смени ъгъла на снимане и почисти опаковките, преди да ги снимаш за блог пост.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Все пак те първа навлизам в блог средите.. с времето нещата ще започнат да изглеждат по-добре ;)

      Изтриване
  4. "The one" по отношение на коректорите за мен е MAC Pro Longwear - супер покривен е и дълготраен, а едновременно стои естествено и позволява наслагване, без да е cakey. Голям плюс е, че в магазина ще ти помогнат за най-подходящия цвят и подтон за теб :) https://avtersix.wordpress.com/2015/10/04/review-m-a-c-pro-longwear-concealer/ Тук можеш да погледнеш моето ревю за него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер ревю, отдавна съм му хвърлила едно око, но тъй като MAC при мен няма, купуването му ще почака засега :)

      Изтриване
  5. Хайлайтърът на Есенс няма свършване, аз стигнах дъното, но е абсурд да го изхабя целия. Може за пробваш коректорите на H&M, писала съм ревю за тях - много са леки и с добра покривност, може да ти допаднат ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хайлайтърът съм сигурна, че никога няма да свърши, а сега след като взех и този на Catrice и се влюбих и в него, Essence остава на заден план хаха. Иначе благодаря за препоръката за коректора, може би ще пробвам, аз прочетох ревюто ти отдавна и съм го сложила в графата с продукти, които може да купя в бъдеще. :))

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe