Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

13:28:00

Здравейте момичета! Днешното ревю ще е на един от новите продукти на Catrice, който типично за марката не ме разочарова. Става дума за тяхната хайлайт пудра - Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder. В магазина бяха заредили и още няколко продукта - спирала, няколко единични сенки, трио ружове и.. май имаше и още, но не помня, тъй като от покупката ми мина вече седмица.


Пудрата е цели 8g, които ще ми стигнат за доооста дълго време. Идва в типичните изчистени за марката опаковки, които лично аз намирам за доста стилни. Затваря се доста стабилно и е със срок на годност 18 месеца. Цветът е 010 - Light Infusion.


Ето го и състава:


На пръв поглед цветът на самата пудра изглежда златисто, лично аз го определям като цвят шампанско, но нанесен на лицето изглежда сравнително по - светъл, дори бял. Аз нямам четка за хайлайт (все още :D) и го нанасям с такава за руж. Ако сложа само 1 пласт почти не се забелязва, затова аз обичам да напластявам, за да постигна по - интензивен резултат. Продуктът позволява напластяване без да стои изкуствено и да блестите прекалено много. Стои на скулите много естествено и се задържа дълго време - в момента след 7 часа носене и обикаляне насам - натам, все още си стои на лицето ми и има вид на туко що нанесен. Придава един много нежен, естествен блясък на лицето. Като минус мога да кажа, че се разпрашва леко.


Хайлайтърът определено ми харесва и го нося с голямо удоволствие, препоръчвам ви го с две ръце! Цената му е около 10 лева и може да бъде намерен навсякъде, където се предлага марката. Моят купих от Lilly, като преди това на място имах възможността да пробвам тестера и да преценя дали да си го купя. Все повече започвам да харесвам марката и нямам търпение и за следващите продукти от новата им колекция. :)

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

4 коментара

  1. Много се чудя дали да го взема. Не е като да нямам такива цветове, а количеството хайлайтъри, което имам, става плашещо :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен си заслужава, много нежен е и ми стана фаворит бързо.. искаше ми се да е по-златист както изглежда, но не е.. Въпреки това е хубав продукт , но aко имаш 10 може би трябва да го пропуснеш :D

      Изтриване
  2. На мен това ми е първия хайлайтър �� и от както го имам съм тотално влюбена в него

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Налии, много е хубав :) При мен май отключи една мания по хайлайтърите.. :D

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe