Ziaja Cocoa Butter Hair Mask

16:18:00

Здравейте! Днес реших да направя много бързо ревю на маската за коса за суха и увредена коса на Ziaja.
снимката е от интернет
Маската е с удобна кутийка и съдържа 200 ml продукт. Съдържа масло от какао и провитамин B5. В състава си няма парабени. От марката обещават приглаждане и подхранване на косама, предпазване от цъфтеж, ренегериране в дълбочина без намаляване на обема и здравословен вид на косата. Има невероятен аромат на какао, който остава и след измиване. 
Самата маска струва скромните 5 лв. и се справя с обещанията, които дават от марката. Моята коса е боядисвана, доста суха в краищата и предразположена към цъфтене. След изминаване косата се разресва изключително лесно, мека е и не хвърчи във всички посоки, както се случва по принцип с моята. Не съм забелязала да има някакъв ефект при цъфтежа на краищата, но аз не очаквам какъвто и да е било продукт да помогне по този критерии. Сравнително икономична е, защото я ползвам вече месец и половина , а съм изхабила половината бурканче. От както я имам, определено косата ми се чувства много по-жива и резултата е видим още след първото използване.
Горещо я препоръчвам, не знам дали има някой, който да я е ползвал и да не му е допаднала.

You Might Also Like

2 коментара

  1. Аз съм този някой дето не му допадна 😂 Нищо не правеше за косата ми, беше ми по- слаба от кофти балсам 😞 Но моята коса е много гъста и плътна, и не всеки подобен продукт и пасва 😊

    ОтговорИзтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe