April Favourites

16:20:00

Здравейте, момичета! Още един месец мина и дойде време за любимци. Чудех се дали да правя публикация този месец, защото не съм си купила почти нищо ново, но все пак се откроиха някои неща, които не съм показвала. :)


Avon лосион за тяло с блестящи частици - В началото на месеца направих поръчка от Avon, а не бях сигурно от 7-8 клас и доста неща ме изкушиха. Едно от тяx е лосионът на снимката с брокатени частици с илекс и масло от бамбук. Много ми харесва колко блестяща прави кожата ми. Хидратира, омекотява - страхотен продукт. Мирисът е малко химичен, но по никакъв начин не е неприятен.
L'oreal True Match - Наскоро писах ревю за него в блога. Носиx го нон стоп зимата и после леко го позабравих, но сега отново дойде неговото време. Много ми е любим и го препоръчвам. Пълното ревю може да видите ето Tук
Golden Rose Velvet Matt 03 - През април бях на вълна нюд и това червило буквално не слезе от устните ми цял месец. Всички знаем колко са обичани тези червила, затова няма да навлизам в излишни подробности.
Maybelline The Rocket - Много обичам спиралите на марката и си купувам само тях. Тази не прави изключение - страхотен обем, черен наситен цвят, не слепва миглите.. като недостатък мога да кажа , че малко се размазва, но иначе е страхотна.
Очна линия S.he stylezone - По принцип нямам нищо друго на тази марка и винаги пропускам стелажите им, но тази очна линия ми беше препоръчана от приятелка и наистина е страхотна. Не е много брокатена и нанесена на окото придава един свеж поглед и видимо отваря очите. Много ми харесва и често посягам към нея, когато бързам.
Руж Essence - Купих си го миналото лято и вече не може да се намери по магазините, но напоследък нося само него. Съчетава 2 цвята, които са доста силно пигментирани и трябва да се внимава. Харесва ми, че е издръжлив и придава много естествен вид на лицето (ако не прекалите)

Това бяха любимците ми през Април :) Ползвали ли сте някои от продуктите?

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram. :)

You Might Also Like

6 коментара

  1. Ползвала съм само спирала на Мейбълийн, но бях разочарована. Явно не е моята марка за спирали.
    Мисля в най - скоро време и аз да взема едно от матовите червила.

    aoi-box.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със сигурност пробвай червилата! Ще останеш много доволна :)

      Изтриване
  2. Чудесни продукти! :3 Единствено ме е яд на себе си, че не мога да си намеря идеалния нюанс на True Match, всички са ми прекалено тъмни или странни на цвят, явно в на българския пазар просто са пуснали много малко цветове. Чакам лято, за да почернея и аз да мога да му се нарадвам :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен моя не ми пасва идеално, но като се блендне изобщо не си личи, но наистина е много хубав, пробвай го! :)

      Изтриване
  3. Матовите червила на GR са прекрасни, обожавам ги.Точно тази спирала на Мейбълин за мен е ужасна, но си е до мигли :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И за мен червилата са страхотни, а до спиралата явно си е строго индивидуално, при мен ефектът е WOW :D :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe