What's new #2

20:29:00

Здравейте! Покрай сесията и изпитите намерих време да си накупя някой нещица и други да спечеля :)


Това са всички неща, с които се сдобих през последния месец. 


Ще започна с нещата, които спечелих от giveaway-я на Ники от The Limitless Blog. Първо да изкажа възхищението си от начина по който беше опаковала нещата, определено си личеше старанието, което беше положила. Наистина големи адмирации, ако все още не сте погледнали блога й, направете го. :) Лично аз съм го направила отдавна и продължавам да го следя с интерес. Мислех да ви снимам всичко, което ми беше пратила, но се спрях само на козметичните неща. Отделно имаше тефтер (бележник), който е изключително сладък и още мисля какво приложение да му намеря, защото ми се иска да е нещо по-интересно,отколкото просто да пиша вътре :D , също така разделител за книги и 3 чайчета.
Да минем на козметиката :)
 Маска за лице Montagne Jeunesse Very Berry - все още не съм я използвала, чаках да я снимам първо :D Чела съм различни мнения за маските им, ще я пробвам и ще си изградя мое собствено. Ще го видите в бъдещите празни опаковки.
Avon Vanilla & Sandalwood душ гел и лосион за тяло - имам толкова отворени и от двата вида, но не можах да издържа на изкушението и ги пробвах и двете... Аз имам само душ гелове и лосиони с много силен аромат (докато се къпя все едно парфюмирам банята...), но и двете имат доста лек мирис, въпреки това е доловим и ми допада. Душ гелът се пени много хубаво, а лосионът остава кожата много мека, гладка и нежна. Харесват ми и ще си ги използвам с удоволствие.
Echo Farcom крем за ръце - Писах за него,в предния пост, където показах какво имам в чантата си  ТУК. Цялото ми семейство се влюби в него :D Много е хубав, мирише супер и хидратира страхотно.
Golden Rose Velvet Matte Lipstick 14 - първоначално като отворих кутийката първо него зърнах и много се зарадвах, много харесвам червилата от серията. Цветът е тъмно наситено бордо, перфектен за студените месеци. 

ето го и суочато :)

Последното нещо от страхотният giveaway е лично направена скраб за устни. Все забравям да я пробвам, но сега отново! се подсетих и вече ще го направя. 

Преминавам към нещата, които аз си купих.

Маска за лице на Freeman с авокадо и овесени ядки - четох много хубави мнения за маските им и особено за тази и не се поколебах да се сдобия с нея. Засега съм я ползвала 1 път и то толкова ме мързеше, защото беше късно вечер, че единственото, което забелязах е, че с нея приличах на извънземно :D Озорих се докато изтрия зеления цвят от себе си, че не ми направи впечатление направи ли нещо с лицето ми. С бъдещите си ползвания ще видим как ще се справи, сигурна съм че сред толкова хубави мнения, няма да остана разочарована.
Garnier Purifying Foaming Gel - имах нужда от някой продукт за измиване на лице и реших да е този. Имам и Garnier Pur 3 в 1, от който съм много доволна, но не желая да го ползвам много често, защото съм със суха кожа и допълнително ще ми я изсуши. Засега новата придобивка се справя супер, мирише хубаво, пени се, чувствам лицето много свежо и чисто след изпозване, но за съжаление и малко сухо... 
Еlea депилиращи ленти за лице - надявам се да видя по-добър ефект от предните, които използвах, които друго освен да отлепят кожата ми не направиха... Още не съм ги пробвала, ше видим как ще са.


Catrice комплект за вежди - по принцип използвам молив за запълване на веждите си, но реших да пробвам нещо ново. 
Maybelline Color Tatto On and on Bronze - първите ми сенки от серията (срам) :D Принципно не нося сенки.. или не носех, но напоследък със засиления ми интерес към козметиката и beauty блоговете всичко се промени.. Постоянно се заглеждам с различни палитри, искам ги, гледам уроци, сенки, сенки, сенки... 
Golden Rose Velvet Matte Lipstick 18 - поредното.. наситено тъмно червено.
Rimmel Kate Moss Lipstick 16 - сега има намаления в Лили на продукти на Римел и да.. неиздържах. Нямах такъв цвят в колекцията и да, вече имам :D

Rimmel Kate Moss 16

Golden Rose Velvet Matte 18
И завършвам поста с подарък от брат ми - Lady Million. Парфюмът е хубав, но прекалено не знам как да кажа.. женски за мен.. аз харесвам сладки аромати (които много трудно намирам за съжаление), но е изкушение за окото и добър завършек на публикацията. 


Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram.

You Might Also Like

2 коментара

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe