За мен

Казвам се Цветина и съм на 24год. Родена съм в Горна Оряховица, но в момента живея във Варна. Завърших бакалавър Международни икономически отношения в Икономическия университет и грам не ми хареса, не беше моето "нещо" за съжаление.. :D Завърших и магистър - Мениджмънт на човешките ресурси, което се оказа много интересна материя и определено успя да привлече вниманието ми до такава степен, че да искам на 100% да се развивам в тази сфера.
 От дълго време чета beauty блогове и най-накрая се престраших да направя мой собствен. За съжаление не пиша толкова често, колкото ми се иска, но се надявам в скоро време да го направя мой приоритет.
Няма да изпадам в излишни подробности за себе си, а ще ви запозная накратко с моя козметичен профил, защото всеки човек е индивидуален и това, че на мен един продукт ми е харесал, не значи, че и при вас ще има същия ефект.
Кожа - Нормална към суха,  често имам много сухи участъци, като се стига до там, че кожата ми да се бели доста неприятно. Нужна ми е голяма хидратация, за да бъде в добра форма. Кожата ми е много бяла и имам забележими сенки под очите. Много рядко ми излизат пъпки.
Коса -  Омазнява се бързо в корените, а в краищата е много суха. Предразположена е към цъфтеж дори и без да я третирам с преси и маши. Имам удължения, които често слагам, защото моята дължина на косата не ме устройва.
Нокти - Много лесно чупливи, бавно растящи, затова съм с ноктопластика от 3-4години.
Очи - Пъстри, рядко чувствителни към някой продукт.
Устни - Доста сухи, имат нужда от хидратация през всеки сезон.


Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe