Makeup Revolution London Ultra Pro Glow Palette 2

22:02:00

Здравейте! Моята най-голяма слабост за хайлайтърите, откакто станаха толкова популярен тренд аз искам все повече и повече и никога не ми стигат... Последната палитра, която добавих към колекцията си е въпросната палитра на Makeup Revolution London - Ultra Pro Glow Palette 2. Избрах точно тази палитра, защото цветовете, които съдържа са по-нетрадиционни от тези, които можем да намерим по магазините. 


Палитрата е в типичните за марката пластмасови опаковки, изчистена, семпла, не е нещо особено, но е стабилна. Капакът й е прозрачен и позволява да виждате лесно съдържанието на самия продукт. Самата палитра включва 8 нюанса в една по-различна гама от преобладаващи керемидено-златисти нюанси. Количеството, което получаваме е достатъчно голямо и спокойно може да стигне за един дълъг период от постоянно ползване на цветовете.


Няма да си кривя душата, изобщо не ме бива да описвам цветове, но въпреки това ще дам най-доброто от себе си.. хаха..  

На първият ред наблюдаваме един сребрист цвят, който акцентира със студения си подтон на фона на другите хайлайтъри в палитрата. Ще бъде страхотен за зимата и студеното време навън, защото лично аз залагам на подобен тип хайлайтъри, когато времето захладнее.
До него цветът на пръв поглед изглежда много жълтеникъв и отначало имах чувството, че ще стои ужасно жълт като петно на лицето ми, но сгреших. В интерес на истината нюансът не стои толкова наситено, когато се нанесе на лицето и много добре се прелива с другите продукти. Някакси ми напомня на популярния хайлайтър на Риана.
Следващите два цвята са в много нашумялото напоследък розово злато, като вторият е една идея по-бронзов от първия. Те са топ цветове за туко-що загоряла кожа (каквато е моята сега хехе) това са типичните летни хайлайтъри по мое мнение.



На втория ред на палитрата се крият сякаш по нетрадиционните цветове и именно те ми бяха малко по-интересни. Тук цветовете са от дясно на ляво (не успях да заснема по-добре).
Първият цвят, който наблюдаваме и дефакто последният ако гледаме палитрата, за мен си е чист бронзант. На моята кожа стои прекалено тъмно, но на някоя по мургава мадама вероятно ще си пасне много добре. 
Другите два са тези, които приковаха вниманието ми, защото не бях срещала преди подобни хайлатъри и следователно нямах и в колекцията си (вече поправих тази грешка). Както се вижда те са по-керемидени. Тъй като са доста наситени трябва да се внимава с количеството, за да не стоят като петно на лицето ми. Лично аз все още не мога да намеря правилният грим, на който да разкрия красотата им, но с това забързано ежедневие нямам много време за експерименти.
Последният цвят също е в розовата гама, но е със студен подтон и една идея лилавее повече от другите и ще си чака реда зимата.


Хайлайтърите са много пигментирани и с едно-две нанасяния постигам лесно instagram look. Лично аз обожавам да блестя като топка :D и се наслаждавам нон-стоп на ефекта. Въпреки това, все пак трябва да се внимава с количеството. Ако не харесвате толкова интензивен стробинг ефект, не трябва така смело да загребвате с четката. За издръжливост нямат грешка. Нанесени сутрин в 8, изглеждат по-същия начин привечер в 6. Определено харесвам палитрата и се радвам, че е прибавих към скромната си колекция от 15 палитри:D

Палитрата може да намерите на сайта на parfimo.bgПредполагам всички знаете, че сайта предлага богата гама от парфюми, но също така има и не малко количество козметика. 

В момента палитрата дори е с 10% отстъпка :)

* Продуктът ми е предоставен за проба, но мнението ми не е повлияно.

You Might Also Like

7 коментара

  1. На мен хайлатърите също са ми слабост. Ще пробвам тази палитра

    ОтговорИзтриване
  2. Samsung Galaxy Watch 3 Titanium (2016) - iTanium
    The Samsung Galaxy Watch 3 was inspired by the popular 1xbet korean LG-1604 LG smartphone. Its design is inspired by the LG-1604 model. mens titanium earrings The microtouch titanium flagship titanium bracelet device titanium powder is

    ОтговорИзтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe