Empties #7

14:57:00

Торбата с празни опаковки вече прелива и дойде ред на новия пост! Посъбрала съм доста неща, така, че започвам и се надявам да не ви отегча до края.


Не знам дали сте се заглеждали, но LIDL имат своя собствена козметична марка на повече от достъпни цени. Душ гелът, който изхабих, на техния бранд - Cien, беше едно страхотно попадение на цена от 2-3лв. Ухаеше супер и не изсушаваше кожата, с удоволствие бих повторила. От същата марка изхабих и техния гел за бръснене, който струваше 4лв. и също беше така страхотен. Определено останах доволна и ще купя отново. Друга пяна за бръснене, която свърши наскоро е тази на Balea, която ползвам редовно. Оттук нататък ще редувам тази и тази на Cien, защото харесвам и двете. От Balea изхабих докрай и лосион за тяло, който се намираше във флакон на дезодонат, което много ме озадачи и затова и го купих. Моята блогърска душа обича да пробва нови продукти, още повече, когато са и иновативни. Съвсем неочаквано стана мой много любим продукт, защото просто пръскаш и леко размазваш по кожата. Формулата е много лека, ухае свежо и ми спестява едни 10 минути в мазане с обикновените лосиони. За съжаление май не съм го срещала по стелажите, но се надявам, да се появи отново на пазара.


Сухият шампоан, на който залагам винаги е този на Batiste, като този на снимката харесвам най-много, освен, че се справя с омазняването дава и обем и стилизира. По-скъп е, но си заслужава цената. Шампоанът с мед на Garnier е продукт, към който постоянно се връщам, когато се разочаровам от всички други, които купувам. Рядко някой шампоан се разбира с косата ми и затова ми е много трудно да намеря някой, към който да се придържам. Ще се радвам ако можете да ми предложите такъв за суха коса, с бързо омазняващи се корени и дори напоследък с пърхот (проблем, с който досега не съм се сблъсквала). Другият на марката, който изхабих е с екстракт от авокадо, но но още на следващия ден след измиване косата ми беше много сплескана и няма да повторя.


Интимният гел на Bilka е нещо, което винаги купувам по навик и не сменям. Друг интерес продукт от Balea, който пробвах е спрей за предпазване от високата температура на преса/маша/сешоар. Дълго време търсих нещо такова, като за 4лв. надали очаквах чудеса, а дали изобщо правеше нещо не знам :D Тези спрейове за коса са нещо, което все пръскам след баня и все не знам виждам ли ефект. Маската на mil mil с кокосово масло харесах много - разресвах косата си много лесно докато я ползвам, сега ползвам друга, която е пълен -, и когато свърши ще се върна на тази.


Маската за под очите на Victoria beauty беше малка глезотийка, която пробвах ей така, хареса ми, пак бих си я купила. Тоникът на Bilka харесвам много и си го купувам отново и отново. Този на Bioten пробвах, просто за да сменя с нещо, като той също ми допадна и пак бих го купила. Аз съм със суха кожа и взех тази му версия след като свърши зелената от снимката (за нормална/комбинирана), от която обаче ми се струва, че ми излизат пъпки. Често си вземам лентички за черни точки, като тези с шоколад ме озадачиха и пробвах ей-така, защото разбираш ли ленти с шоколад.. интересно :D В интерес на истината не очаквах да правят нещо, но се справяха със задачата си. Изхабила съм 3 балсама на устни - този на Himalaya е по-твърд, а другите 2 на Balea са по-мазни. На всичките ефекта им е еднакъв - действат омекотяващо, но след 2-3ч. трябва да си сложа пак.


Изхабих фон дьо тена на Bourjois, който много харесвам и пак ще си купя. Има средно покритие и озарява лицето, траен е и цяло покрива всичките ми изисквания, които имам към този вид продукти. Естествено няма да е пост за празни опаковки без коректорът на Catrice, обичам го и ще продължавам да си го купувам. Разбира се, ще продължавам да си давам парите и за други, които няма да покриват изискванията ми :D Пробвах този на Seventeen, защото в него има брокат а аз съм тотален фен на брокат - хайлайт - wet look. Да, ама друго освен брокат, този коректор не предлага, а за цената си от 20лв.... когато го ползвах с този на Catrice, много харесвах ефекта, но ми се струва скъпичко удоволствие, което засега няма да повтарям. Свърши и базата за сенки на Catrice, която ми харесваше и пак бих купила, но в момента почти не нося сенки и не ми е толкова спешна. От лимитирана колекция на Essence се бях сдобила с тази да го наречем основа или крем преди фон дьо тена, която много харесах, но за съжаление няма как да купя отново. Озаряваше хубаво лицето и го подготвяше за фон дьо тена.


Два продукта, които забравих да снимам са тоалетна вода на Sweet candy, обичам тези парфюмчета, този е с аромат на щоколад, да не е особено траен, но пък да ухаеш на шоколад.. yummi! Имам доста суха кожа на краката и бях си взела това кремче на Balea, но не усетих кой знае какъв ефект и не бих го повторила.


Получи се доооста дълъг пост и ако сте останали до края, благодаря, значи не съм ви отегчила толкова много! :)

You Might Also Like

2 коментара

  1. И аз вчера се чудех да тоника на Билка .. Но мисля че четах доста добри отзиви за него и е време и аз да го пробвам ..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай, не мисля, че ще останеш разочарована :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe