What's new #1

16:37:00

Ето, че дойде време за първия ми пост! Това са нещата, които си купих последния месец, може би два. Вече използвах всички от тях и мога да дам скромното си мнение от кое останах доволна и от кое не толкова.


Продукти за коса


Milva хининова вода - напоследък косата ми доста почна да пада и имам спомен, че преди когато ми се е случвало бях започнала да използвам хининова вода. Освен това се предполага , че помага и за по-бърз растеж на косата, което също би могло да ми е в плюс. Не знам дали от нея или просто от адаптирането към новия сезон (винаги при смяна на сезона ми косата ми почва да пада), но косопадът понамаля.
Batiste Dry Shampoo - използвала съм много сухи шампоани и реших най-накрая да пробвам така известния на Batiste. Не забелязвам някаква голяма разлика спрямо другите, които съм ползвала, но ми харесва, че не прави косата ми толкова бяла, както предните, а и си върши добре работата. Като свърши ще пробвам и другите от марката.
L'oreal Elseve Extraordinary Oil Repairing - имах нужда от някакво олио за коса и след като прочетох разни мнения се спрях на това. Моята коса е доста увредена, краищата и са предразположени към накъсване и имах нужда от такъв продукт. Засега забелязвам, че заглажда косата ми, прави я доста мека и ухае много приятно, може да се каже, че има някакъв ефект, но ще доизградя мнението си при по - дълго използване.

Продукти за лице


Nivea двуфазен лосион за отстраняване на грим - Обещава ефективно да премахне дори водоустойчива спирала без усилия. Използвах го няколко пъти и да, премахва грима от очите доста добре, но лично аз забелязах раздразнение и парене след като го използвах. Не знам дали се дължеше на това, че не бях доспала тези дни или на продукта, но оттогава не съм го използвала. Ще пробвам пак и се надявам да остана доволна. Като друг минус мога да кажа, че беше доста мазничък.
Garnier мицеларна вода - от мнооого време се каня да си взема мицеларна вода и да почиствам грима си с нея. Изчетох много мнения и всички клоняха към тази на Bioderma, но не ми се даваха толкова пари и се спрях на тази на Garnier, която уж се смята за нейн двойник. Бих казала, че ми допада, справя се с грима, затруднява се при спиралата, но като цяло съм доста доволна и пак бих си я купила. Оправда очакванията ми.
Himalaya Refreshing Fruit Mask за нормална към суха коза с папая и ябълка - обещава да енергизира, освежи и възстанови еластичността на кожата, да почисти порите и да изглади кожата. Използвам я 2 пъти седмично и съм доволна. Доста щипе при нанасяне , но чувствам кожата си много лека и освежена след употребата й.
L'oreal Tripple Active day - имах нужда от крем за лице и се спрях на този. Хидратира добре, доволна съм, може би пак ще си го купя.

Продукти за тяло



I love .. Raspberry & Blackberry body butter - Маслото мирише много хубаво, усещам миризмата доста след като съм се намазала. Попива бързо и оставя кожата доста мека.
Balea Deosprey череша - Направо се влюбих в този дезодорант! Ухае уникално сладко на черешки и е много траен. Определено ще пробвам и другите тъй като в DM много се чудих кой да си взема, защото всички миришеха страхотно, а са само по 3 лв.

Декоративна козметика


Essence 02 Cute Nude - майка ми си го купи, но после установи, че й е много светло и ми го подари, а аз разбира се, не отказвам червила :D И без това нямам много nude червила в колекцията си и бързо влезе в употреба
Golden Rose 99, 59 - бях много скептична за червилата на Golden Rose, но се реших да пробвам и си взех цели 3.. и то подобни цветове, които перфектно прилягат за есента, а и сега, когато доста захладня само си ги сменям на всяко излизане.
Golden Rose Velvett Matt 02 - харесвам много матови неща като цяло и червилата не са изключение.Стоях пред щанда много дълго време докато реша кой цвят да пробвам и се спрях на този. Като цяло някакси цветовете не ми допадат като ги гледам, но този доста си ми хареса. Ще пробвам и други обезателно, дано имам късмет и да ми допаднат.

Ето ги и суочнати на ръката ми:
от ляво на дясно - Essence 02, Golden Rose 99, Golden Rose 59, Golden Rose Velvet Matt 02
L'oreal True Match Foundation & concealer - хвърлила им бях око отдавна и като ги видях намалени не се замислих.. За двете платих общо 28лв, като само фон дьо тенът е толкова без намалението (Как да устоиш?!) . Ползвала съм ги само 1 път, защото си ги купих вчера, а и беше тъмно и не мога да кажа обективно мнение, но съм позитивно настроена :D.
Maybelline The Rocket Mascara - от както се помня използвам спирали на Maybelline и съм много доволна и не пробвам никакви други. И сега не изневерих на избора си. Харесват ми обема и дължината, които придава на миглите ми, но доста се размазва, което си е минус, но не ми прави голямо впечатление, просто изчаквам малко докато засъхне.
Rimmel Stay Matte Powder 001 Transparent - всички знаем за тази така известна пудра, няма какво да се каже. По принцип аз съм със суха кожа и мога да мина и без пудра, но обичам да фиксирам грима си, за да е по-дълготраен и пудрата се справя супер.
Essence Silky Touch Brush 90 Summer Dreaming - имах нужда от някакъв руж и грабнах този. Много нежен розов нюанс, може би ще си взема и някой друг цвят от серията.
Catrice Absolute Rose Palatte - като гледах в магазина цветовете ми допаднаха и реших да я пробвам. Не са особено пигментирани, но ми влизат в употреба, за цената си съм доволна.
Catrice Liquid Metal Eyeshadow 020 Gold n' Roses - бях хвърлила око отдавна на тази сянка и след като я видях намалена веднага я грабнах и оправда очакванията ми. Много нежен цвят и страхотен блясък. Замислям се дали да не взема и друг цвят от серията.
Catrice Allround Concealer - взех палитрата главно заради тъмния цвят , защото ми се стори подходящ за контуриране, но после реших да не пренебрегвам и останалите цветове. Зеленият, който е предназначен за зачервявания също влезе в употреба.

Ами това бяха моите покупки в последно време. А какви са вашите? :)

Ще се радвам да харесате страницата ми във Facebook и да ме последвате в Instagram.

You Might Also Like

4 коментара

  1. Охо, май ще съм една от първите коментирали блога :) Честито и успех, ще следя публикациите те :) И честити придобивки, стана ми любопитно за маската на Хималая, така че ще чакам повече инфо за нея :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хехе, даже си първата. Още повече ме радва, че и си от тези, чиито блогове следя. :) Благодаря ти много, от доста време се каня да направя мои личен блог и най-накрая се реших. Като цяло съм доволна от маската, но доста засъхва след слагането й и се отмива малко трудно. :)

      Изтриване
    2. Супер, продължавай в същия дух :) А такива маски слагам само, ако ще влизам под душа, защото много ми е досадно да си търкам лицето по сто години.

      Изтриване
    3. И мен ми досажда и затова ги правя, когато ми е скучно, за да оползотворя времето си :)

      Изтриване

Popular Posts

Like my Facebook Page

Follow me on instagram

Subscribe